Да се заштитиме од инсектите и непосакуваните последици што следат по нивно каснување!

Брендот incognito® е создаден откако двајцата ко-сопственици имале лично искуство со негативните страни на синтетичките средства за заштита од инсекти. Howard се заразил со Маларија, а потоа и со Денга вирус во рок од една година (во Тајланд и Идија) иако паралелно користел Deet средства за заштита од инсекти и лекови против Маларија.

Во меѓувреме Patricia била на патување во Јужна Америка. Таа не сакала да ги користи хемиските средства за заштита од инсекти, бидејќи таму каде што престојувала сред Амазон немало институции за прочистување на водата, а било неверојатно убаво, па сметала дека е погрешно да користи токсични супстанции. Но, природните средства кои ги користела не функционирале добро.

Patricia и Howard го основале брендот incognito® со мисија да создадат природно средство за заштита од инсекти кое ќе е навистина ефективно, а истовремено нема да е штетно за корисникот или околината.

incognito® делува како камуфлажа, правејќи ве невидливи за комарците.

Нашиот херој incognito® се користи секаде во светот. Овој бренд:

  • има 100% клинички докажана ефективност
  • овозможува 7 часовна заштита
  • има 100% природна формула
  • не содржи штетни синтетички состојки
  • одобрен е од NHS (Nation Health Service)

Времето поминато надвор од нашиот дом е најголемата можност за повторно зближување и овозможува да поминеме време заедно со фамилијата и пријателите. Климатските промени предизвикаа потопла клима, што доведе до поголема популација на инсекти. Покрај тоа што може да предизвикаат сериозни здравствени проблеми, каснатините од инсекти може да го уништат одморот поради неудобност, отоци, чешање и други разновидни реакции. incognito® нуди начин да го заштитите целото семејство од каснатини и болести предизвикани од инсекти, истовремено не загадувајќи ја околината и природата.

Можеби ќе ви се допадне:   Психолошкиот аспект на абортусот

Овој бренд исто така неуморно работи да ја заштити околината за нашите деца, инвестирајќи, одржувајќи го пакувањето на минимум и користејќи обновувачки извор на шеќерна трска за нивните флаши и туби.

Производите на брендот incognito® може да ги најдете на физичките локации на Bellina, на нивнот веб сајт www.bellina.mk и во сите дрогерии на ДМ.